Редакция не предоставляет справочной информации и не несёт ответственности за достоверность содержимого рекламных объявлений.Настоящий ресурс может содержать материалы 18+

На Філіппінах проживає дівчинка, яка здатна запалювати предмети на відстані

На Філіппінах проживає дівчинка, яка здатна запалювати предмети на відстаніНа Філіппінах, у місті Сан-Хосе, проживає п»ятирічна дівчинка, яка здатна на відстані підпалювати різні речі і пророкувати пожежі (правда, тільки влаштовані нею самою).

Вона — одна з тих, хто має здатність до так званого пирокинезу. Про це явище дослідникам добре відомо, але пояснити його наука поки не в змозі.

Вперше про незвичайний дитину заговорили в березні 2011 року. Люди бачили, як у присутності маленької дівчинки займались одяг, матраци, подушки, палав папір … Але найцікавіше — це те, що маля часто пророкувало, коли щось мало спалахнути.
Одним з очевидців феномена став мер міста Сан-Хосе в провінції Антик, де живе дівчинка. Сеньйор Моліна розповідає, що після того як дівчинка залепетала: «Пожежа … Подушка …», — подушка в будинку сама собою загорілася.

Місцевий поліцейський на прізвище Горер бачив, як у присутності дивної дівчинки загорялися щонайменше п»ять об»єктів, в тому числі, шматочки печива. При цьому предмети ніхто не чіпав.

Мер розпорядився розмістити поряд з будинком, де живе сім»я малятка, поліцейських, пожежників і спостерігачів. По всій імовірності, найближчим часом дитину протестують медики та психологи.

Магазин matrascenter.ru представляет широкий выбор матрасов. Как пишет http://www.matrascenter.ru/ , матрац сегодня может быть не только спальным местом, но и выполнять дизайнерские функции, становясь частью интерьера современной спальни. По форме матрас стал далек от классической — уже можно встретить круглые и  полукруглые, и даже треугольные образцы. Нестандартные матрасы можно заказать в разном исполнении в плане наполнения и ткани.