Редакция не предоставляет справочной информации и не несёт ответственности за достоверность содержимого рекламных объявлений.Настоящий ресурс может содержать материалы 18+

Черепаха знайшлась через 30 років після зникнення

Черепаха найшлась через 30 років після зникненняЧерепаха, що жила в сім»ї бразильця Леонеля Алмейди і зникла тридцять років тому, несподівано знайшлася. Вважалося, що вона втекла, коли робітники, які робили ремонт у будинку, забули закрити вхідні двері. Виявилося, що вона нікуди не тікала і всі ці роки провела в коморі, де зберігалися старі і непотрібні речі

 

Як пише сайт top-airmax.ru — http://top-airmax.ru/, тридцять років тому члени великої і дружної сім»ї Алмейда, яка проживає в Ріо-де-Жанейро, дуже засмутилися після пропажі вугільної черепахи Мануели, яка довгі роки була для них улюбленим домашнім тваринам. Масштабні пошуки тварини завершилися безрезультатно. І ось через три десятки років Мануела знайшлася, причому весь цей час вона не покидала будинок і тихо жила в обширній і заваленої мотлохом коморі.

 

І ось через три десятки років Мануела знайшлася, причому весь цей час вона не покидала будинок і тихо жила в обширній і заваленої мотлохом коморі. Після кончини глави сімейства Леонеля Алмейди його рідні почали розбирати речі, які за довгі роки скупчилися у великій коморі у величезній кількості. В одній коробці, де раніше зберігався програвач, була знайдена Мануелла. Вона прекрасно перенесла тривалу самотність, її оглянув ветеринар і не знайшов ніяких захворювань. Швидше за все, весь цей час черепаха харчувалася термітами, а спрагу тамувала конденсатом.

Після кончини глави сімейства Леонеля Алмейди його рідні почали розбирати речі, які за довгі роки скупчилися у великій коморі у величезній кількості. В одній коробці, де раніше зберігався програвач, була знайдена Мануелла. Вона прекрасно перенесла тривалу самотність, її оглянув ветеринар і не знайшов ніяких захворювань. Швидше за все, весь цей час черепаха харчувалася термітами, а спрагу тамувала конденсатом.